Pretest

Hos Cuneo lægger vi særlig vægt på den forudgående dialog med dig og din virksomhed. Vores vigtigste opgave er at repræsentere din virksomhed troværdigt og professionelt. Det kræver, at vi kender din virksomhed indgående, og derfor går vi grundigt til værks i den indledende fase. Vi besøger selvfølgelig din virksomhed for at blive klogere på ønsker og behov. Men vi insisterer også på at lære de konsulenter, vi booker møder for, at kende, så vi kan matche de emner vi booker møder med, og konsulenten optimalt. Desuden gennemfører vi altid en pretest, inden vi sætter selve ordren i gang. Alt sammen for at sikre, at vi kan levere kvalitative resultater til din virksomhed.

For os er det en værdi at levere en vare, som vi selv står 100% inde for.

Cuneo er af den overbevisning, at ethvert godt samarbejde skal være baseret på god forventningsafstemning. Det nytter ikke noget, at vi siger ja til opgaver, som vi ikke kan løse optimalt, og som ikke fører til det antal kvalitative møder, vores kunder har brug for. Derfor er pretesten fundamental for, at forventninger til samarbejdet bliver afklaret, inden vi indgår et længerevarende samarbejde.

Når testen er færdig, kan vi via vores statistikværktøj beregne hitrate og tidsforbrug og dermed give dig en klar forventning om, hvad du vil kunne forvente fremadrettet. Det, vi ligeledes leverer, er konkrete svar fra din målgruppe på, hvorfor de ikke er interesseret, og hvad der skal til, for at dit produkt kunne være interessant for dem. En viden, der gør dig i stand til at tilpasse dit produkt til markedets aktuelle behov.

95% af de virksomheder der gennemfører en pretest hos os, fortsætter som faste kunder.

Vi vil gerne vise dig et eksempel på en pretestrapport – Udfyld formularen så sender vi dig en rapport.

Pretestrapport

2 + 13 =