Et erfarent team

Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere.

Vi sidder i dag 20 fuldtidsmedarbejdere på vores kontor i Helsingør, som hver dag arbejder for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Vi er et erfarent team med en gennemsnitsalder på 45 år, og har siden 2013 booket mere end 25.000 møder og været med til at vækste en lang række af vores kunder. 

Langsigtede partnerskaber

Vores metode – dine muligheder

Vi baserer vores løsninger og ydelser på data og på grundige studier af vores kunders salgsorganisation, produkter og unikke markedspositioner.

Vi arbejder i langsigtede partnerskaber med vores kunder og ser deres succes som vores succes. Sammen skaber vi bedre resultater, end nogen af os kunne alene. Vi kan samarbejde om mødebooking alene – men vi kan også indgå et partnerskab, hvor du benytter Cuneos ydelser til at skaffe din virksomhed dyb kundeindsigt, mersalg og lønsom vækst.

Cuneo er garant for, at dine møder bliver booket af markedets bedste mødebookere. Alle bookere gennemgår løbende kurser og træningssessions, så de altid er opdateret med nyeste viden om markedstilgange og nye former for tillidsskabende dialoger. Derudover er alle vores bookere fastansatte og på fast løn, så ingen af dem skal presse møder igennem for at få en provision, de kan leve af.

Vi ved af erfaring, at den metode kun fører til dårlige møder i det lange løb.

Telemarketing