Mødebooking

Cuneo er et professionelt datadrevet business intelligence tm bureau specialiseret i at levere værdiskabende, kvalitative telemarketingservices, der skaber lønsomme resultater for vores kunder. Vi er et team af erfarne konsulenter, sælgere og mødebookere, der hver eneste dag bidrager til at optimere vores kunders salg, kundeindsigt og produktudvikling.

 

Vores metode – dine muligheder: Vi baserer vores løsninger og ydelser på data og på grundige studier af vores kunders salgsorganisation, produkter og unikke markedspositioner. Vi arbejder i langsigtede partnerskaber med vores kunder og ser deres succes som vores succes. Sammen skaber vi bedre resultater, end nogen af os kunne alene. Vi kan samarbejde om mødebooking alene – men vi kan også indgå et partnerskab, hvor du benytter Cuneos ydelser til at skaffe din virksomhed dyb kundeindsigt, mersalg og lønsom vækst.

Mødebooking er en nøgledisciplin hos Cuneo. 9 ud af 10 henvendelser, vi får, drejer sig om mødebooking. Virksomhederne har brug for at komme i markedet og møde beslutningstagerne mere end nogensinde før. Ordrer kommer ikke længere af sig selv, og konkurrencen fra ind- og udland er støt stigende. Med andre ord – man er nødt til at være progressiv og proaktiv i sit salg, ellers mister man ordrer og omsætning. Mødebooking er en af de mest proaktive former for salg, da man som kunde altid vil have møder i kalenderen og leads i pipelinen.

Cuneo er garant for, at dine møder bliver booket af markedets bedste mødebookere. Alle bookere gennemgår løbende kurser og træningssessions, så de altid er opdateret med nyeste viden om markedstilgange og nye former for tillidsskabende dialoger. Derudover er alle vores bookere fastansatte og på fast løn, så ingen af dem skal presse møder igennem for at få en provision, de kan leve af. Vi ved af erfaring, at den metode kun fører til dårlige møder i det lange løb.

Primære ydelser: Pretest og High-end mødebooking
Andre ydelser: Analyser, leadgenerering, projektopgaver, gennemringningsopgaver, datavask, rådgivning

Et fast forløb med Cuneo vil indeholde:

  • fast tilknyttet Account Manager
  • ugentlig telefonisk briefing
  • fri mulighed for ændring af kriterier til møder
  • booking af møder, generering af leads, skriftlige tilbud, telefonmøder, information om udbud, udsendt materiale, indsamlet mailpermission etc.
  • tilføjelse af vigtige data til dit CRM
  • fri mulighed for at disponere over din Cuneo-tid til brug ved andre opgaver
  • CUNEO INDSIGT (månedsrapport)
  • administration af mødeindkaldelser, mail, kalender, SMS service, rebookninger
  • opfølgning af ikke accepterede mødeindkaldelser